5. juuli Nädalavahetusel konverentsile!

Sel nädalavahetusel plaanime minna konverentsile, mis toimub ühes Domi hoimu külas, Simbu (Chimbu) Provintsis. Meie teekond algab neljapäeva hommikul misjonikeskusest Goroka linna poole, mis on umbes 10 min soidu kaugusel. Sealt edasi soidame PMV ehk Publi Motor Vehicle ehk ühiskondliku transpordiga Kundiawa linna (2-3 tundi). Seal tuleb meile vastu üks misjonär, kes ka konverentsil osaleb ja viib meid oma autoga kohale (u. 30 min pikk teekond). Pühapäeval tuleme samamoodi tagasi.

Tundub tulevat ponev nädalavahetus! Kohale tuleb rahvast väga paljudest kohtadest üle PNG. Neid koiki ühendab asjaolu, et nad on NTM tegevuse tulemusel rajatud koguduste liikmed. Kogu konverents toimub pidzin inglise keeles, kuna see on koigi ühine keel, kuigi kodus räägivad nad peamiselt oma hoimukeeli. Meie jaoks tähendab see toelist keelekümblust, mis on kindlasti suureks abiks keele oppimisel.

Me ei tea veel päris täpselt, kuidas me seal ööbime. Variante on kaks: kas koigi teistega koos suurtes konverentsi jaoks ehituatud majades (mehed ja naised eraldi) voi eraldi majas, mis valgetele konverentsikülalistele antakse (meid on kokku 4-5). Ma isiklikult eelistaks viimast varianti… :). Votame madratsid ja magamiskotid kaasa ja oleme koigeks valmis. Pesemiseks on toenäoliselt kasutada väike oja ja tualetid saavad ka väga lihtsad olema. Kohapeal valmistatakse koigile osalejatele Paapua pärane söök ja jook.

Palun palvetage, et reis oleks turvaline ja viperustevaba ning konverents osalejate jaoks onnistatud!

Kui oleme tagasi kirjutan koiges toimunust pikemalt!

Siinkohal pilt Dom hoimu piirkonnast (käisime seal esimest korda lühivisiidil aprillikuus)



1 comment:

  1. Me Pillega palvetame teie eest sel nädalavahetusel ning konverentsi ajal.

    ReplyDelete